torsdag den 30. september 2010

Udsigt til vinter

Jeg kan ikke gøre for det, men jeg kan altså ikke lide kulde....sne er okay (juleaften!), men kulde og mørke - NEJ TAK!!!!

Når det er sagt, så må jeg også sige, at de billeder jeg tog sidste vinter faktisk ser hyggelige ud.

I år har jeg strikket adskillige sjaler/tørklæder, så i år er jeg forberedt.....i år kommer jeg forhåbentlig ikke til at fryse lige så meget som sidste år ;o)

10 kommentarer:

Citronmoster sagde ...

Dejligt at være forberedt til den kolde tid. Jeg synes nu det var en skøn vinter vi havde sidste år, jeg kan godt li de dage med klar frost og højt til loftet, istedet for regn, blæst og slud :-)

Unknown sagde ...

Ja, du har ret. Det kan jeg også, men jeg har så svært ved mørket...det er mørkt, når man tager på arbejde og det sørme også mørkt når man kommer hjem....jeg har virkelig lyst til at gå i hi ;o) Men man må da sige, at sneen i år lyste op ;o)

May Anna sagde ...

Et smukt sne stemningsbillede. Sne i længere tid bryder jeg mig heller ikke om. Sidste vinter var det risikabelt at gå på fortovene og vejene her i byen. Der blev virkelig sparet på snerydning.

Modsat dig har jeg ikke noget imod vinteren. Jeg holder lige meget af alle årstider, og dog. Varme somre bryder jeg mig ikke om.

En god weekend til dig

Unknown sagde ...

Hej Manna,
Velkommen til ;o) Det er de mørke dage, som ta'r på mig - det og så kulden....jeg kunne mærke på mig selv sidste år, at det virkeligt påvirkede mig psykisk, så derfor er jeg lidt nervøs for vinteren i år.
Go' weekend til dig også
Kh karen

Garn, hund & kat sagde ...

Jeg kan heller ikke lide den mørke årstid - og så overvejer jeg at fytte så langt ud at der nok end ikke kommer en sneplov forbi *gisp*

Unknown sagde ...

Jeg bor heldigvis ikke helt ude på landet, men her på Lolland var der rigtig mange, der var sneet inde flere dage - netop fordi der kun blev ryddet sne inde i byerne....på de store veje. På den anden side, så har "langt ude på landet" altså en charme om sommeren....stilheden og naturen kommer tæt på ;o)

Garn, hund & kat sagde ...

Jo det jo det - om sommeren er det skønt, der ude bag lands lov og ret. Så jeg tænker og skal jo også lige se stedet ;-) Og flader det ikke i min smag så findes et andet såmen nok.

Lolland er dejligt, men langt fra alting når der fares rundt her og der i hele landet *G*

Unknown sagde ...

Lolland er ikke bare langt væk....det er Jordens yderste kant ;o) Jeg elsker det, men det skyldes vist udelukkende, at jeg har boet i København siden jeg var 17....og jeg var så træt af larmen, bilerne og hele den hektiske stemning....men man skal tænke sig godt om før man falder for den landlige idyl....det kan også blive for isoleret ;o)

Emmy sagde ...

Godt du har sjaler og tørklkæder parat. Sikke smukke vinterbilleder du har taget.

Jeg må indrømme at jeg holder meget at vinter og sne :)

Unknown sagde ...

Hej Emmy, jeg er 100% til varme, sol og laaaaange sommer-aftener, men da det ikke kan være sådan hele tiden, så må jeg hellere berede mig på vinter-perioden....så jeg strikker varme trøjer/sjaler og hamstrer stearinlys - det handler om at få det bedste ud af mørket :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...