onsdag den 3. november 2010

det bedste er .....at flytte om :D

Jeg blev nødt til det....altså at flytte lidt om på møblementet. Min bedre halvdel kan absolut ikke det fornuftige i den slags pjat - så kan han igen ikke finde noget - men det er altså af og til nødvendigt med noget fornyelse.
Mit problem var, at mit skrivebord var placeret foran vinduet - et sydvendt vindue, og det er jo naturligvis dejligt, med noget sollys, men så kunne jeg jo ikke se mine opslagstavler (?!?) Ja, her var det manden stod af! Men det er altså vigtigt! På den ene tavle hænger postkort af alle mine yndlings malerier - jeg ville elske, at have originalerne hængende, men det rækker lønnen for en offentlig ansat altså ikke til ;o)
Nogle gange er det altså nødvendigt bare at sidde og kigge på noget smukt , lytte til noget god musik og bare......ja bare svæve lidt væk. Ergo mit bord måtte flyttes....og så måtte noget andet flyttes, fordi "det ser bedre ud derovre"....og ja, manden har slæbt og skubbet rundt på en masse, flyttet lamper og meget andet - bare fordi jeg skulle kunne se mine opslagstavler - den stakkel ;o) Et sted er dog aldeles uforandret - mit strikkehjørne - det er fredet i klasse A6 kommentarer:

Lydert sagde ...

Mænd behøver heldigvis ikke at forstå alt, men det er da dejligt, han hjælper med at flytte om alligevel

Unknown sagde ...

Nej, du har ret....og der er meget de mænner ikke forstår, men heldigvis er han sød til det med lamperne ;o)
Kh Karen

Lin sagde ...

Jeg siger nu at forandring fryder. Og naar det saa ovenikoebet bliver mere praktiskt for dig er det jo lige sagen.

Unknown sagde ...

Lin - ja du har ret forandring fryder rigtig meget...mine løsninger er ikke altid helt praktiske, men så må vi jo bare flytte om igen, ik'? :D
Kh Karen

Frujensensunikum sagde ...

Min bedre halvdel er jo som bekendt heller ikke særlig begejstret når jeg flytter om.....han puster og jamrer men han lystrer hi hi.

Kan kun give dig ret i at du må have din opslagstavle så du kan se den, med de skønne skønne malerier, alene farverne er da en inspiration !!!!

Unknown sagde ...

Strikkeentusiasten - jeg forstår ikke de gider jamre sig....de har jo tabt på forhånd - de stakkels mænd :D
Ja, jeg er nødt til at kunne kigge på mine "malerier" - de er så fantastisk detaljerede, at man helt kan fortabe sig i de små enkeltheder.
Kh Karen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...