mandag den 3. januar 2011

Regnbue sjal = færdigt

Ja, så kom monteringsfeen endelig forbi, og her er det færdige resultat:

Okay, vi prøver igen (uden nysgerrig kat):
Jeg overvejede godt nok, om jeg skulle strikke det lidt størrer, men de sidste omgange, hvor der var næsten 500 msk på pinden var så seje at komme igennem, at jeg droppede tanken....heldigvis, for ellers var det nok ikke blevet færdigt.

Jeg har mere garn tilbage, og det skal bruges til et ret vildt projekt, som jeg har gang i. Jeg ved ikke, om det bliver som jeg har forestillet mig, men det inkluderer en zebra ;o)

8 kommentarer:

Garn, hund & kat sagde ...

det er blevet et helt igennem dejligt i sjal i den helt perfekte størrelse :-)

Unknown sagde ...

Tak skal du ha' Rikke - nu skal jeg bare finde noget tøj, der passer til mit ret så "skrigende" nye sjal ;o)
Kh Karen

Anonym sagde ...

Hvor er det et fint sjal.. og ja så er det med at finde noget der passer de dejlige farver.. Men det bliver nok ikke svært for nu går vi imod foråret..altså lige om en 2-3 måneder:). Og mange tak for dine søde kommentar hos mig - det varmer. Knus

Unknown sagde ...

Hej Mona, velkommen til - og selv tak ;o)

Camilla sagde ...

wow mand hvor er det fedt!! Fede farver. Elsker når der er godt gang i farverne :-) Mange tak for dine søde ord på min blog, jeg nu altså ret grøn, udover et par sjaler og et par benvarmere, er jeg først begyndt at strikke helt for alvor her i efteråret. Men jeg har et par meget søde og utroligt dygtige veninder som hjælper når jeg er helt lost. Den ene er strikkelykke. www.strikkelykke1.blogspot.com

Unknown sagde ...

Camilla - jeg har lige været omkring din strikkevenindes blog - og straks meldt mig som fast læser - tak for tippet!
Og tak for roserne - jeg er lige nu inde i en for mig atypisk periode, hvor alt skal være gråt eller sort (sjalet var min redning, når alt blev FOR sort) ellers plejer jeg at lave ting i fuldstændigt sindsyge farver (stærkt lyserød, lilla, turkis og den slags)- og jeg kan se/læse at du har det på samme måde - DEJLIGT! Velkommen til ;o)
Kh Karen

Lykke sagde ...

Hej Karen
Kan se ovenover at du også har fundet vej til mig blog - altid hyggeligt med nye øjne på bloggen :-) Sikke et dejligt farve-strålende sjal og størrelsen ser da helt perfekt ud!
kh
Lykke

Unknown sagde ...

Hej Lykke, velkommen :D
Du har en lækker blog, som jeg bare må følge. Tak for de pæne ord - ja størrelsen er faktisk blevet perfekt - og jeg har jo allerede et andet projekt i tankerne med resterne, så sådan er det!
Kh karen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...