fredag den 23. september 2011

færdig - med bluse i mohair og bomuld

Den har faktisk været færdig i en uges tid....og jeg har haft den på hver eneste dag. Kanter og rib er bomuld, mens selve blusen er i mohair - den er lun og let - faktisk den perfekte cardigan til årstiden. Og så er den i øvrigt pænest, hvis man nøjes med at knappe den øverste knap.....havde jeg vidst det, mens jeg monterede, så havde jeg skisme ikke syet 8 knapper i ;o) Opskriften er fra Hendes Verdens tillæg nr 2, 2011. Og min Vestpå nr 2 er også færdig - den venter lige på en gang vask - og denne gang burde den være lang nok....
Jeg ville gerne have vist, hvad der nu er på pindene, men faktum er, at der ikke er noget (GISP!!!). Jeg kan ikke blive enig med mig selv om, hvad der skal strikkes, så derfor har jeg skiftet pindene ud med en hæklenål - jeg er ikke vildt god til det med at hækle, så jeg har sat mig for, at det skal jeg lære det i denne weekend.....så planen er faktisk, at jeg starter et evigheds-projekt op - nemlig en hæklet plaid, men hvordan den bliver, det ved jeg ikke endnu, for jeg er kun nået til div. prøvehæklinger.....men på et eller andet tidspunkt bliver det vel til noget ;o)

10 kommentarer:

Fru Melgaard sagde ...

Igen har du tryllet med pindene:-)

Jeg skal nok få svaret på mail, men jeg er lige gået lidt i tænkeboks ang. garnvalg. Jeg bliver vist nød til at aflægge butikken endnu et besøg inden jeg beslutter mig:-)

Sigrid S. Eriksen sagde ...

Den bluse/trøje ser så lækker ud - og den er sikkert rigtig dejlig at have på.
Pøj pøj med hækleriet.

Unknown sagde ...

Louise - der er ingen hast - heller ikke med at besvare den mail - der skal jo være tid til det hele ;o)
Sigrid - den er bare så dejlig blød, så den er helt sikkert favoritten lige pt. Og tak - ja vi må se med den hækling....måske havner projektet nederst i kurven, men ved aldrig ;o)
Kh Karen

Citronmoster sagde ...

Den ser godt nok lækker ud din trøje. Held og lykke med hæklenålen :)

Rikke sagde ...

Lækker lækker detalje, med bomuldskanten! Virkelige skøn cardigan :-)
Og held og lykke med evighedshækleriet. Jeg er selv nybegynder og arbejder stadig og stædigt på mit evighedstæppe. Det har vist sig at være så 'evigt' at jeg er blevet nødt til at supplere med en ekstra type firkant, inden kedsomheden ville tage livet af projektet :-) Men det bliver fedt, tror jeg, med et tæppe af flere forskellige slags firkanter og ikke kun oldefirkanter.. Er det en plaid af firkanter eller striber du pønser på? (Jeg hækler kun - som du nu - når jeg mangler det rigtige strikketøj :-)

marion sagde ...

sikke en lækker trøje du har fået lavet der, bliver spændende at se din vestpå :-)

og ja sådanne en plaid vides aldrig hvornår den er færdig :-) men god fornøjelse

Nete sagde ...

Den er rigtig sød din trøje og igen har du været flittig med pindene. Hos mig er det symaskinen som er i brug lige pt.
God fornøjelse med hækleriet.

Charlotte sagde ...

Smuk klassisk cardigan:-) Jeg glæder mig også til at se din "Vest på" i forlænget udgave. Hvis jeg skal strikke den, skal jeg nok også have forlænget med 10 cm:-)

Kludemutter sagde ...

Den ser dejlig ud og farven er dejlig.
Spændt på dit hækleprojekt.

Yt

Unknown sagde ...

Citronmoster - tak skal du ha' ;o)
Rikke - Tak :-D Bomuldskanten skyldes udelukkende, at jeg har 1300 gr sort bomuld, der skal bruges ;o) Mit hækleri bliver en plaid med granny stripes - jeg forsøgte med oldemor-firkanter, men opgav, da jeg kom til at tænke på, hvor mange der så skulle sys sammen.....jeg HADER montering, men jeg skal nok billed-spame min plaid (inden den ryger i evigheds-kurven) ;o)
Heksegarn - Tak :-D Min Vestpå (begge udgaver kan ses i mit nyeste indlæg)
Nete - Tak :-D Du er altså også så dygtig med alt....jeg har endnu ikke fået afluret symaskinen dens hemmeligheder....tror aldrig det lykkes, men pyt, så længe der er strikkepinde i nærheden ;o)
Charlotte - Tak :-D Min Vestpå kan ses i næste indlæg....og nu passer den mig ;o)
Kludemutter - tak skal du ha'...mit hækleprojekt skal nok blive vist.....om ikke andet så for at jeg kan få moralsk opbakning (når jeg indrømmer at nu gider jeg ikke hækle på det mere) :-D
Kh Karen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...